ПОЗИТИВНІ ТА НЕГАТИВНІ НАСЛІДКИ ВПЛИВУ ІНОЗЕМНОГО КАПІТАЛУ НА СТІЙКІСТЬ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ - Довгань, Ж. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті визначено позитивні та негативні наслідки експансії іноземного капіталу в банківську систему України в контексті впливу на забезпечення її фінансової стійкості, фінансової безпеки держави, економічний суверенітет країни.