РЕТРАКЦІЯ СТАТТІ: ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ СУБ’ЄКТА КРЕАТИВНИХ ІНДУСТРІЙ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ В УМОВАХ ТУРБУЛЕНТНОГО СЕРЕДОВИЩА - Проскуріна , Марія; Хлистун, Олена; Григорчук, Тарас; Крупа, Оксана; Каримов, Владислав (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2022)
РЕТРАКЦІЯ СТАТТІ Редакція Збірника "ФІНАНСОВО-КРЕДИТНА ДІЯЛЬНІСТЬ: ПРОБЛЕМИ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ" прийняла рішення здійснити ретракцію статті "PLANNING THE ACTIVITY OF A CREATIVE INDUSTRIES SUBJECT IN A TURBULENT ENVIRONMENT", авторами якої є Проскуріна М., Хлистун О., Григорчук Т., Крупа О., Карімов В., яка була опублікована в Томі 2 № 43, ст 392-405 (https://doi.org/10.55643/fcaptp.2.43.2022.3702). Причина ретракції - порушення етики публікацій Збірника внаслідок виявлення запозичень без посилань на першоджерело, статтю автора Ірини Скавронської "CREATIVE INDUSTRIES IN UKRAINE: ANALYSIS AND PROSPECTS OF THE DEVELOPMENT" (https://doi.org/10.14254/2071-789X.2017/10-2/7). Ретракція статті здійснена 13/03/2024