УПРАВЛІННЯ РУХОМ ГРОШОВИХ КОШТІВ КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ НА ОСНОВІ МЕТОДУ НОРМОВАНОГО РОЗМАХУ - Дяченко O. Г. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджено питання управління потоками грошових коштів комерційного банку на основі методу нормованого розмаху, адаптованого з урахуванням особливостей діяльності комерційних банків та призначеного для визначення оптимального обсягу робочих активів банку задля підтримання певного рівня ліквідності.