УПРАВЛІННЯ ЛІКВІДНІСТЮ ЯК СКЛАДОВА ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ БАНКУ - Волкова, В. В.; Волкова, Н. І.; Чорна O. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Стаття присвячена обгрунтуванню взаємозв’язку фінансової стійкості й ліквідності банку. Розглянуто проблеми пошуку та практичного застосування важелів захисту незбалансованості ліквідності у діяльності вітчизняних банків з метою підвищення фінансової стійкості та ефективності функціонування банківської системи в Україні.