ОСОБЛИВОСТІ РЕГУЛЮВАННЯ ДОСТАТНОСТІ ВЛАСНОГО БАНКІВСЬКОГО КАПІТАЛУ В ПОСТКРИЗОВИЙ ПЕРІОД - Слобода, Л. Я. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Проведено аналіз умов та перспектив впровадження антикризових заходів регулювання достатності власного банківського капіталу, що прийняті у міжнародній фінансовій сфері, для покращання практики капіталізації та управління ризиками банків України. Обґрунтовано необхідність розробки методів адаптації вітчизняної банківської системи до міжнародних стандартів регулювання капіталу.