РОЗВИТОК ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - Trydid, Oleksandr (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглянуто сучасний стан інноваційно-інвестиційної діяльності підприємств в Україні. Визначена тісна взаємозалежність між впровадженням інноваційних ідей та їх інвестиційною підтримкою. Охарактеризована провідна роль збалансованої державної політики у активізації інноваційно-інвестиційних процесів на українських підприємствах.