DIGITAL ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ ЕФЕКТИВНОГО НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ ТА ПРОВЕДЕННЯ ТРЕНІНГІВ У РЕЖИМІ ONLINE В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ - Капелюшна, Тетяна; Дименко, Руслан; Сафонов, Юрій; Качмала, Вікторія; Борщ, Вікторія; Шеремет, Олег (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2022)
Метою цієї роботи є активізація впровадження в освітній процес цифрових інструментів забезпечення якісної освіти під час онлайн-занять. Було відзначено важливість якісної підготовки здобувачів освіти за умови використання сучасних цифрових інструментів проведення занять в умовах невизначеності (таких як карантин, воєнний стан) для підготовки фахівця на високому рівні, тобто в умовах аудиторної діяльності. Основними завданнями є: - окреслити роль і значення онлайн-навчання в умовах сучасної невизначеності; - наголосити на важливості правильно відібраних методів навчання освітніх компонентів в онлайн-форматі з урахуванням вимог Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти до освітньої програми (ЕП) за 4-м критерієм, а отже, визначити найбільш прийнятні цифрові інструменти в освітньому процесі для забезпечення якісних освітніх послуг онлайн; - підкреслити соціальну важливість онлайн-занять у контексті отримання якісної освіти для людей з обмеженими можливостями, що можливо при такій формі навчання з використанням широкого спектра цифрових інструментів.