АНАЛІЗ ЗМІН В ОПОДАТКУВАННІ ТА ОЦІНКА ЇХ ВПЛИВУ НА РОЗВИТОК СТРАХОВОГО РИНКУ УКРАЇНИ - Козоріз, Г. Г. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглянуті основні положення Податкового кодексу України з позицій їх впливу на розвиток страхового бізнесу в Україні. Основна увага приділена аналізу змін в оподаткуванні прибутку страхових компаній та їх впливу на розвиток страхової діяльності і національної економіки загалом.