ОСНОВНІ ФУНКЦІЇ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ПОСЛУГ ЯК ЧИННИКА ПІДВИЩЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ АКТИВНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - Бервено, О. В.; Ярмак, О. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглянуті інноваціювальна і капіталостворювальна функції інтелек(туальних послуг, основні напрями їхньої реалізації на рівні фірми. Обґрунтована роль інтелектуальних послуг у формуванні та ефективному використанні інтелектуального капіталу фірми.