ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ПІДХОДІВ «ХМАРНИХ» ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ СИСТЕМ ПІДТРИМКИ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ В ЗАДАЧАХ ПОШУКУ ОПТИМАЛЬНИХ АЛЬТЕРНАТИВ В БАНКІВСЬКІЙ СФЕРІ - Кобилін, А. М.; Дубницький, В. Ю. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглянуто приклади використання нового методу інформаційних технологій – технології «хмарних» обчислень. Ці технології використано для підтримки прийняття рішень в банківській сфері, зокрема в задачах пошуку оптимальних альтернатив. Запропоновані технології надають можливість ефективно використовувати наявні інформаційні ресурси з метою підвищення якості рішень, що приймаються.