ПРОБЛЕМА ДЕРЖАВНОГО ГАРАНТОВАНОГО БОРГУ В УКРАЇНІ - Пинзеник, Ю. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Здійснено аналіз динаміки державного гарантованого боргу за період 2000 – 2010 рр. Проаналізовано прострочену заборгованість перед державним бюджетом, що виникла внаслідок невиконання суб’єктами господарської діяльності зобов’язань у частині кредитів, наданих під державні гарантії.