ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ОПОДАТКУВАННЯ БАНКІВ В УМОВАХ КРИЗОВОЇ ЕКОНОМІКИ - Тищенко, О. М.; Ходєєва, В. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Викладаються міркування авторів щодо вдосконалення системи оподаткування банків на основі результатів дослідження показників капітальної стійкості, ліквідності, прибутковості та податкового наватнаження.