МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ВИЗНАЧЕННЯ МАКСИМАЛЬНОГО ПРИБУТКУ НА ПОЛІГРАФІЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ - Сизова, В. С.; Денисова O. B. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглядаються питання моделювання процесу мінімізації часових ви’ трат на технологічну підготовку виробництва і моделювання процесу отримання максимального прибутку від реалізації друкованої продукції.