ОСОБЛИВОСТІ ІНСТИТУЦІЙНИХ ПЕРЕТВОРЕНЬ ТА КОНЦЕНТРАЦІЯ БАНКІВСЬКОГО КАПІТАЛУ В УКРАЇНІ - Шкодіна I. B.; Підліснюк, О. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто етапи інституційних перетворень, концентрацію банківського капіталу та особливості злиття і поглинання банків.