ВИВЧЕННЯ РОЛІ СУДОВО-БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ЕКСПЕРТИЗИ В ЗАБЕЗПЕЧЕННІ БАНКІВСЬКОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ В ІНДІЇ - Джамал, Амнаа; Сінгх, Харджит (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2025)
Економічна стійкість необхідна для досягнення всеосяжного зростання в індійському банківському секторі. Стійка, надійна та здорова банківська система тримає країну на економічних колесах. Це дослідження висвітлює широко обговорювані, але менш вивчені аспекти судово-бухгалтерської експертизи в індійському банківському секторі. У ньому розглянуто вплив судово-бухгалтерської експертизи на результати діяльності банків державного та приватного секторів. Перспективи керівників і посадових осіб банків, які працюють у Національному столичному регіоні Делі (NCR), – основні фокусні моменти цього дослідження. Крім того, у дослідницькій роботі наголошено на важливості висвітлення переваг. Його результати свідчать про те, що попит на судових бухгалтерів також зросте з упровадженням практики судово-бухгалтерської експертизи в Індії. Оскільки судово-бухгалтерська експертиза ще не є обов’язковою, більшість фахівців із бухгалтерського обліку не практикують судово-бухгалтерської експертизи. Тому існує гостра потреба в поширенні обізнаності в колі фахівців бухгалтерського обліку, додавши стійке корпоративне управління та зробивши судово-бухгалтерську експертизу необхідним компонентом системи управління.