ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ЯК ОСНОВА ВИХОДУ УКРАЇНИ З ЕКОНОМІЧНОЇ КРИЗИ - Мельникова, В. І.; Мельникова, О. П. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглядаються основні перешкоди створенню конкурентоспроможної української економіки, а також обґрунтовуються шляхи виходу з кризи за рахунок створення інноваційно інвестиційного механізму підвищення конкурентоспроможності України.