МОДЕЛЬ ЗАДОВОЛЕНОСТІ РОБОТОЮ ПІСЛЯ ЗЛИТТЯ - Ріані, Десмі; Меутія, Меутія; Такі, Мухамад; Ісмаваті, Іс (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2025)
Мета цього дослідження - визначити, як працівники PT Bank Syariah Indonesia ставляться до своєї роботи з точки зору винагороди, контролю, кар’єрного зростання, колег, автономії, характеру роботи та ісламського робочого середовища. Використовуючи метод ймовірної вибірки, у цьому дослідженні було відібрано 354 респонденти, які працюють у головному офісі та мережі PT Bank Syariah Indonesia і пережили злиття BSM, BNIS та BRIS, які раніше були успадковані. У цьому дослідженні були використані як кількісні, так і якісні методології дослідження. Розробка підходу до підвищення задоволеності роботою після злиття включала якісне дослідження. Використовуючи програмне забезпечення SmartPLS3, у цьому дослідженні було застосовано аналіз моделювання структурних рівнянь. Результати дослідження показують, що такі фактори, як компенсація, керівництво, можливості для професійного розвитку, колеги, незалежність, тип роботи та ісламське робоче середовище значно підвищують задоволеність працівників роботою в PT Bank Syariah Indonesia після злиття. Змінна «характер роботи» має найвище середнє значення задоволеності роботою, тоді як змінна «винагорода» має найнижче середнє значення задоволеності. Це дослідження доповнює ініціативи керівництва, спрямовані на підвищення рівня задоволеності роботою в об’єднаній компанії.