АНАЛІЗ ВПЛИВУ ФІНАНСОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ НА СТАЛІСТЬ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ - Васюренко, В. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Узагальнено важливість розгляду впливів окремих елементів фінансового регулювання на сталість зовнішньоекономічної діяльності суб’єктів господарювання. Показано значимість впливів податкового навантаження та зміни курсових коливань на сталість зовнішньоекономічної діяльності конкретних суб’єктів господарювання.