ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ РЕАЛІЗАЦІЇ МІЖПРЕДМЕТНИХ ЗВ’ЯЗКІВ МАТЕМАТИЧНИХ ТА ЕКОНОМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН У ВУЗІВСЬКІЙ ПІДГОТОВЦІ СПЕЦІАЛІСТА ЕКОНОМІСТА - Бобик О.І. O. I.; Берегова Г. I. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розкрито роль математичних та економікоматематичних дисциплін у підготовці сучасного економіста. З’ясована концепція викладання цих дисциплін для студентівекономістів та проблема налагодження міжпредметних зв’язків математики з базовими економічними дисциплінами. Обґрунтована необхідність розробки і запровадження наскрізної програми економікоматематичної підготовки студентів економічних спеціальностей.