ВПЛИВ РІВНЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ НА ЦІНОВУ ПОЛІТИКУ ТОРГОВЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА - Круглова O. A.; Шуміло O. C. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті представлено результати теоретичних досліджень впливу рі- вня торговельного обслуговування на цінову політику підприємства.