СУТНІСТЬ ВИТРАТ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА - Грицай O. I. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розкрито економічний та бухгалтерський підхід до економічної сутності витрат. Розглянуто різні трактування категорії «витрати», розроблені вітчизняними та зарубіжними вченими. Обґрунтовано необхідність розмежовувати ті витрати, які стосуються звичайної виробничої діяльності, та ті, що витрачені підприємством на інноваційні процеси.