ПОДАТКОВІ МЕТОДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ ПРОЦЕСУ ФОРМУВАННЯ ФІНАНСОВИХ РЕСУРСІВ ПІДПРИЄМСТВА - Карамишев, Д. В.; Бриксін C. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглянуто стан і динаміку процесу формування інвестиційного потен- ціалу підприємств у кризових умовах. Запропоновано інструментарій податкового регулювання для поліпшення інвестиційного середовища.