Забезпечення фінансової стійкості банків в сучасних умовах - Лєгостаєва, О. О.; Самохіна, Т. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто сучасний стан розвитку банківської системи, визначено та систематизовано внутрішні та зовнішні фактори, які впливають на фінансову стійкість банків, що дозволить виявити проблемні місця функціонування банку та вчасно прийняти рішення, а також підвищити ефективність діяльності банку в сучасних економічних умовах.