Удосконалення методичного підходу щодо системи оцінки та управління кредитними ризиками банку - Карбівничий, І. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті запропоновано вдосконалення науково-методичних підходів щодо оцінки та управління кредитними ризиками банку.