Сучасні проблеми капіталізації української банківської системи в умовах фінансової глобалізації - Прохорова, Ю. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Досліджено теоретичні та прикладні аспекти процесу капіталізації банків України, проаналізовано існуючі проблеми поповнення капіталу комерційного банку, досліджено процеси входження іноземного капіталу в український банківський сектор та його наслідки для банків України. Розглядаються процедури створення обов’язкових резервів, рекомендованих Національним банком України.