ОБГРУНТУВАННЯ АДЕКВАТНОСТІ МІЖНАРОДНИХ РЕЗЕРВІВ УКРАЇНИ У СУЧАСНИХ УМОВАХ - Mishenko, S. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Досліджено підходи до визначення адекватності міжнародних резервів, проаналізовано критерії адекватності міжнародних резервів України як основного джерела фінансування структурних реформ відповідно до вимог механізму розширеного кредитування МВФ, розраховано кількісні значення достатності міжнародних резервів.