ОСОБЛИВОСТІ ПІДХОДІВ ДО ІДЕНТИФІКАЦІЇ СИСТЕМНО ВАЖЛИВИХ БАНКІВ - Stegniienko, M. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті розкрито економічний зміст поняття «системно важливий фінансовий інститут», досліджено підходи до ідентифікації системно важливих банків та інших фінансових інститутів відповідно до міжнародної практики та вітчизняного законодавства, визначено завдання щодо посилення регулювання та нагляду за діяльністю системно важливих банків в Україні.