Функції, принципи, цілі та інструментарій банківського нагляду - Сидоренко, О. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Визначено склад та взаємозв’язки функцій банківського нагляду. Систематизовано принципи банківського нагляду, запропоновані Базельським комітетом з питань банківського нагляду. Узагальнено теоретичні підходи щодо змісту цілей та упорядкування інструментарію банківського нагляду.