УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТГЕМИ СТРАТЕГІЧНОО МАРКЕТИНГОВОГО УПРАВЛІННЯ ТУРИСТИЧНИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ - Voskresenskaya, H. E. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Розглянуто управління туристичним підприємством з використанням системного підходу, який дає змогу здійснити аналіз різних за своєю природою і складністю об’єктів з єдиної точки зору. При цьому виявлено найважливіші характерні риси функціонування системи і враховано найбільш вагомі фактори, що впливають на її розвиток. Також передбачено підпорядкованість цілей і результатів підсистем взаємопов’язаним цілям, що впливає на економічну безпеку підприємства.