ОСОБЛИВОСТІ КОМЕРЦІАЛІЗАЦІЇ ОБ’ЄКТІВ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ НА ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Shushakova, I. K. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті уточнено економічну сутність комерціалізації та розроблено концептуальні засади реалізації процесу комерціалізації об’єктів інтелектуальної власності. Охарактеризовано основні способи комерціалізації об’єктів інтелектуальної власності та запропоновано класифікувати їх за двома ознаками. Запропоновано шляхи вирішення актуальних питань з боку державного регулювання та стимулювання комерціалізації об’єктів інтелектуальної власності у приватному секторі.