Ідентифікація ресурсів інтелектуального капіталу виробничої організації - Молодоря, Т. С. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Уточнено характеристики ресурсів інтелектуального капіталу виробничої організації з урахуванням уявлень про розвиток його структури; конкретизовано складові ресурсної бази, задіяної у створенні цінності, характеристики соціальних, організаційних, когнітивних та емоційних ресурсів інтелектуального капіталу виробничої організації; запропоновано алгоритм оцінки ресурсного портфеля виробничої організації та показники оцінювання його складових з метою управління відповідно до визначених цілей діяльності.