СТРАТЕГІЯ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА: ОСОБЛИВОСТІ ПРОЦЕСУ РОЗРОБКИ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ - Orlyk, O. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2016)
У статті розглянуто особливості механізму розробки та реалізації стратегії фінансово-економічної безпеки, що забезпечить підприємствам підтримання конкурентних переваг в процесі досягнення стратегічних цілей їх економічного розвитку. Запропоновано та обґрунтовано основні етапи процесу розробки та реалізації стратегії забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємства. Визначено характерні особливості даного процесу та основні проблеми, що виникають при реалізації стратегії фінансово-економічної безпеки на підприємствах.