Інвестиційна привабливість підприємства як об’єкт управління - Жихор, О. Б.; Москвич, М. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті проведено класифікацію основних підходів до визначення поняття «інвестиційна привабливість підприємства». Визначено основні фактори впливу на інвестиційну привабливість підприємства, сформульовано мету, основні завдання та функції управління інвестиційною привабливістю підприємства.