СКОРИНГОВА ОЦІНКА ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПОЗИЧАЛЬНИКА МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ З ВИКОРИСТАННЯМ БАНКІНГ-ТЕХНОЛОГІЙ - Korkuna, O. I.; Demchenko, A. M.; Tsyktor, A. I. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2016)
Розглядається дослідження скорингової оцінки фінансового забезпечення позичальника малого та середнього бізнесу в Україні з наданням мікрокредитів вітчизняними банками, різними фондами, небанківськими фінансово-кредитними установами, а також іноземними банківськими інститутами і фондами з використанням банкінг-технологій. Враховуючи те, що роль малого та середнього бізнесу як структуро утворювального елемента ринкової економіки в Україні недооцінена, то виникає необхідність дослідження фінансового забезпечення мікрокредитування в нашій країні для підвищення його значущості у розвитку економіки.