УПРАВЛІННЯ ЛІКВІДНІСТЮ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПРОБЛЕМИ - Novikova, T. V.; Antonenko О. I.; Baulina О. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2016)
У статті проведено теоретичні дослідження стану ліквідності банківської системи України. Розглянуто основні чинники впливу на ліквідність банківських установ, на їх основі проаналізовано ключові проблеми, що перешкоджають стабільному розвитку банківського сектору України та запропоновано шляхи їх вирішення.