СУЧАСНИЙ СТАН ТА СТРАТЕГІЧНІ ОРІЄНТИРИ РОЗВИТКУ БАНКІВСЬКОГО СЕКТОРУ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ В УМОВАХ КРИЗИ - Drozd, I. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2016)
Стаття присвячена визначенню стратегічних орієнтирів розвитку банківського сектору економіки України через окреслення його проблем, які набувають значного впливу на сучасному – кризовому – етапі економічного розвитку держави. Проаналізовано основні показники діяльності банків в Україні та тенденції функціонування банківського сектору економіки