СУЧАСНІ МОДЕЛІ ФІНАНСОВОГО СУПЕРМАРКЕТУ В УКРАЇНІ - Vyadrova, N. G.; Podorozhna, A. M.; Yakutsenia, L. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2016)
У статті розглянуто сутність поняття «фінансовий супермаркет». Проаналізовано теоретичні та практичні умови функціонування фінансових супермаркетів. Визначені фактори, що гальмують розвиток фінансових супермаркетів в Україні. Особлива увага приділена проблемам законодавчого урегулювання діяльності фінансових супермаркетів на території України. Досліджено та детально проаналізовано процес функціонування фінансового супермаркету в Україні на прикладі АТ «ОТП БАНК».