ДОСЛІДЖЕННЯ РІВНЯ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ АГРОПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ - Oriekhova, K. V.; Myronenko, I. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2016)
Досліджено сучасний стан сільськогосподарського ринку України, зокрема показників виробництва та експорту. Проаналізовано важливе місце фермерських господарств Полтавської області у виробництві сільгосппродукції та розвитку галузі. На базі фермерського господарства „Мир” проведено дослідження рівня інноваційного розвитку підприємства, побудована універсальна модель визначення рівня інвестиційної привабливості. Ця модель може бути використана на практиці для прийняття управлінського інвестиційного рішення по розробці та впровадженню інновацій.