Проблемні тенденції та позитивні зрушення на світовому ринку перестрахування - Кнейслер, О. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджено основні тенденції функціонування світового ринку перестрахування. Визначено проблеми на ринку в умовах глобальної економічної кризи та позитивні зрушення у його розвитку в посткризовий період.