ТЕХНОЛОГІЯ ДІАГНОСТИКИ КРЕДИТОСПРОМОЖНОСТІ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ МЕТОДАМИ БАГАТОВИМІРНОГО МОДЕЛЮВАННЯ - Gula, A. S. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2016)
В статті запропоновано методичний підхід до діагностики кредитоспроможності аграрних підприємств, шляхом використання комплексу методів багатовимірного аналізу, що дозволяє класифікувати аграрні підприємства за рівнем кредитоспроможності з врахуванням диференціації за розміром підприємства. Впровадження результатів дослідження сприятиме забезпеченню об’єктивізації результатів діагностики та визначенню пріоритетів у застосуванні інструментів щодо прийняття управлінських рішень щодо реалізації кредитної політики банку стосовно аграрних підприємств.