СТАТИСТИЧНІ ДАНІ ДИФЕРЕНЦІАЦІЇ ТУРИСТИЧНИХ ВИТРАТ - Abesadze, Nino; Mindorashvili, Marine; Paresashvili, Nino (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2016)
Основною метою статті є комплексний статистичний аналіз туристичних витрат іноземних відвідувачів. У роботі виявлена репрезентативна популяція іноземних відвідувачів, виявлені тенденції збільшення об’єму туристичних потоків, долі туристів з пострадянських країн, проблеми пов’язані з відповідністю між якістю послуг і цін.