ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ ВАЛЮТНИМИ РИЗИКАМИ КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ - Cherep, Alla; Korobov, Alexander (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Актуальність роботи полягає в тому, що ефективне використання ресурсів тісно пов’язане з управлінням ризиками, що входить до ключових завдань стратегічного управління банком. Розуміння суті банківських ризиків, правильне оцінювання й управління ними дає змогу уникнути або значно зменшити неминучі втрати, які виникають у банківській діяльності.