Розвиток організаційного знання як одна з передумов економічної безпеки підприємства - Галюк, І. Б. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті розглянуто питання розвитку організаційних знань як основи розвитку складових економічної безпеки підприємства.