ВИКОРИСТАННЯ ТРИРІВНЕВОЇ МЕТОДИКИ ВСТАНОВЛЕННЯ ЛІМІТУ КРЕДИТУВАННЯ НА БАНК- КОНТРАГЕНТ У СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ КРЕДИТНИМ РИЗИКОМ - Маслак, Н. Г.; Пашкурова, Н. П. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто місце лімітування як інструмента управління кредитним ризиком при міжбанківському кредитуванні. Досліджено існуючі мето дики встановлення лімітів на банкконтрагент, виявлено їхні недоліки. Запропоновано використання трирівневої методики.