АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ БАНКІВСЬКОЇ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ - Pshyk B. І.; Pechenko, O. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
В статті наведено характеристику основних проблем, які стримують процеси банківської інвестиційної діяльності в Україні та обґрунтовано напрями їх вирішення. Особливу увагу акцентовано на заходах щодо розширення ресурсної бази, активізації банківських вкладень у реальні та фінансові активи, створення та функціонування інвестиційних банків, посилення заходів державного впливу, спрямованих на підвищення прибутковості та зниження ризиків банківського інвестування.