ОПТИМІЗАЦІЯ КРЕДИТНОГО ПОРТФЕЛЯ БАНКУ ЗА КРИТЕРІЯМИ ПРИБУТКОВОСТІ, РИЗИКУ ТА ЛІКВІДНОСТІ - Kolodiziev, O. M.; Buriak, V. S. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
В статті запропоновано введення додаткового етапу класифікації кредитного портфеля банку, який дозволить забезпечити попередні умови подальшої оптимізації структури кредитного портфеля банку у короткостроковому періоді, шляхом побудови організаційної моделі, що враховує особливості кредитної політики банку з позицій ризиковості, дохідності та ліквідності.