РОЗВИТОК СИСТЕМ МІЖНАРОДНИХ ГРОШОВИХ ПЕРЕКАЗІВ В УКРАЇНІ - Антоненко O. I. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Потреба у міжнародних грошових переказах з кожним роком зростає як в Україні, так і у світі в цілому. В статті розглядаються грошові потоки українських трудових мігрантів, неформальні системи грошових переказів, проаналізовані формальні системи міжнародних грошових переказів в Україні та запропоновано шляхи їх удосконалення.