ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ УКРАЇНСЬКИХ БАНКІВ НА МІЖНАРОДНОМУ РІВНІ - Сидоренко, О. М.; Мирошиіченко A. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто сутність міжнародної банківської конкуренції, її місце та роль у банківській сфері. Системитизовано підходи, щодо покращення конкурентоспроможності українських банків.