НОВА КОНЦЕПЦІЯ ОЦІНКИ ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИЗИКІВ БАНКУ - Запорожець C. B.; Піскун C. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Становлення розвинутої ринкової економіки неможливе без створення умов для активізації інвестиційного процесу. Саме банк, на відміну від інших фінансових установ, – це універсальна організація, що може надавати максимальну кількість та забезпечувати найкращу якість послуг в інвестиційній сфері. При цьому ефективне формування та стратегія управління інвестиційним портфелем – основний чинник успіху в цій сфері.