Податкове регулювання діяльності фінансових посередників - Гланц, В. Н. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджено механізм податкового регулювання діяльності фінансових посередників, зокрема визначено сутність, мету і завдання, а також виявлено форми та інструменти державного регулювання фінансового посередництва за допомогою податків.